30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUniversitatea Craiova - Balaci: "Sper ca Alexandru Deaconu să nu fie nevoit să întrerupă iar meciul"

Universitatea Craiova – Balaci: „Sper ca Alexandru Deaconu să nu fie nevoit să întrerupă iar meciul”

Managerul general al Universităţii Craiova, Ilie Balaci, a declarat azi pentru NewsIn că delegarea lui Alexandru Deaconu la meciul de la Cluj la scurt timp după incidentele de la Rapid-Steaua este "puţin ciudată", dar crede că arbitrul se va desurca.

"Toată lumea este cu ochii pe Deaconu, am văzut că şi la Divizia B a fost monitorizat serios. Este un pic ciudată delegarea lui după ce s-a întâmplat la meciul Rapid-Steaua. Oricum, dacă se întâmplă ca atunci, este obligat să ia aceeaşi decizie, chiar dacă Universitatea Craiova nu are nevoie de mila nimănui şi poate să îşi câştige pe teren punctele", a declarat Ilie Balaci.

"Nu cred că va fi cazul să întrerupă meciul, pentru că cei de la Cluj nu prea au scaune de aruncat, arena fiind în modernizare, iar brichetele ajung mai greu, pentru că ştiu că există pistă de atletism pe stadionul Ion Moina. Deaconu este un arbitru foarte bun, iar Craiova are nevoie de arbitraj corect ca să câştige, nu de decizii avantajoase, noi ştim cum să facem să obţinem cele trei puncte fără ajutor, trebuie doar să nu greşească", a mai spus Ilie Balaci.

Oficialul Universităţii Craiova a mai spus că Deaconu este un arbitru bun, dar precedentul pe care l-a creat prin întreruperea meciului Rapid-Steaua este unul periculos. "Nu trebuie să-l catalogăm pe Deaconu prin prisma greşelii petrecute la acel meci. El  este un arbitru foarte bun, dar nu trebuia să ia acea decizie, fotbalul trebuie să se dispute pe teren, însă s-a speriat, i-a fost frică. A creat totuşi un precedent şi nu e bine, pentru că au mai fost situaţii precum cea de la acel meci şi nu s-au mai întrerupt meciurile", a conchis Balaci.

Arbitrul Alexandru Deaconu va conduce la centru partida dintre Universitatea Cluj şi Universitatea Craiova, meci ce contează pentru etapa a 28-a a Ligii I. Jocul se va disputa miercuri de la ora 16:00 şi va fi transmis de Telesport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS