20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraioveancă răpită din staţia de autobuz şi violată

Craioveancă răpită din staţia de autobuz şi violată

O tânără de 24 de ani, din Craiova, a fost luată cu forţa de un tânăr, duminică dimineaţa, de pe o stradă din Craiova, târâtă în locuinţa acestuia şi violată aproape cinci ore
Duminică, în jurul orei 11.00, la Secţia 3 Poliţie s-a prezentat I. E., de 24 ani din Craiova, care a sesizat faptul că, în aceeaşi zi, la ora 05.30, în timp se afla pe strada Calea Bucureşti din Craiova, a fost acostată de un tânăr necunoscut. Acesta a dus-o, folosind acte de violenţă şi ameninţări, într-o cameră a Căminul Fabricii de Avioane, unde a violat-o şi a supus-o la perversiuni sexuale.
Poliţiştii craioveni au început imediat cercetările şi l-au identificat pe autor. Acesta este Marian Alin Manolescu, de 27 de ani, care locuieşte într-o cameră închiriată în imobilul în care a fost violată tânăra.  "Inculpatul a fost prezentat azi (ieri – n.r.)la Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile, judecătorii reţinând că reprezintă un pericol pentru ordinea publică", a declarat procuror Mirela Voinea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Marian Alin Manolescu este cercetat în stare de arest preventiv pentru comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII