18.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Prinşi în flagrant în timp ce încercau să mituiască un poliţist

Mehedinţi: Prinşi în flagrant în timp ce încercau să mituiască un poliţist

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Biroul Anticorupţie pentru Judeţul Mehedinţi au realizat ieri prinderea în flagrant a cetăţenilor U. Ionel şi  P. Condel, ca urmare a denunţului unui comisar din cadrul IJPF Mehedinţi – Sectorul Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin.
Poliţistul de frontieră a declarat că, în data de 3 aprilie, în jurul orei 14:00, patrula pe care o coordona a oprit pe DN 56, în loc. Bistriţa, com. Hinova, jud. Mehedinţi, un autoturism BMW condus de către cetăţeanul  P. Condel, care nu poseda permis de conducere.
Aşa cum prevede legea în asemenea cazuri, poliţistul a procedat la întocmirea actelor de constatare a infracţiunii. În acest timp, conducătorul auto şi tatăl acestuia, U. Ionel, au încercat, în repetate rânduri, să-l convingă să accepte suma de  100 Euro pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu.
În baza denunţului, ofiţerii DGA – Mehedinţi, sub coordonarea procurorului din cadrul DNA – Craiova, cu sprijinul tehnic al S.I.I.P.I. Mehedinţi, au luat măsuri pentru organizarea flagrantului, cei doi cetăţeni fiind prinşi în timp ce ofereau poliţistului de frontieră 100 euro pentru a distruge actele de constatare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS