22.3 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal, Gloria Bistriţa: Sabău spune că obiectivul echipei sale la Craiova este să plece neînvinsă

Fotbal, Gloria Bistriţa: Sabău spune că obiectivul echipei sale la Craiova este să plece neînvinsă

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat astăzi că obiectivul echipei sale în partida din deplasare cu Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 27-a a Ligii I, este să nu piardă, chiar şi un rezultat de egalitate mulţumindu-l, informează NewsIn.

"Scopul nostru este să nu pierdem acolo, aşa cum s-a întâmplat şi în tur la Dinamo sau pe Giuleşti, când am dovedit că facem faţă oricărei echipe, fie ea şi în formă, aşa cum este Universitatea. Cred că putem lua cel puţin un punct la Craiova, nu pentru a ne răzbuna faţă de înfrângerea din tur, ci pentru că suntem capabili şi există şi o luptă în clasament, iar Craiova ne-ar depăşi", a spus Sabău.

Tehnicianul susţine că nu se gândeşte să plece de la formaţia ardeleană nici la finalul sezonului, în ciuda ofertelor tentante pe care le-a primit în ultimul timp. "Nu mă gândesc la altceva atâta timp cât sunt la Gloria şi nici din vară nu voi lua în calcul altceva. I-am făcut preşedintelui o promisiune şi mă voi ţine de ea, mai ales că, după ce vom termina cu infrastructura, vom investi şi în jucători, pentru a face o echipă şi mai competitivă şi sunt sigur că viitorul meu este la Gloria", a explicat acesta.

Partida Universitatea Craiova-Gloria Bistriţa, din cadrul etapei a 27-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 15:30, şi va fi transmisă de Telesport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS