13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinisterul Sănătăţii Publice a alcătuit o comisie care îl va consulta Patriarhul Daniel

Ministerul Sănătăţii Publice a alcătuit o comisie care îl va consulta Patriarhul Daniel

O comisie de specialitate, care aparţine Ministerului Sănătăţii Publice (MSP), îl va consulta mâine pe Patriarhul Daniel, la cererea ministrului Eugen Nicolăescu.

Comisia va avea ca atribuţii evaluarea stării de sănătate a Patriarhului Daniel pe toată perioada spitalizării dar şi în perioada de recuperare.

Eugen Nicolăescu l-a vizitat astăzi la spital pe Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. În cursul vizitei, demnitarul a stat de vorbă cu Părintele Patriarh Daniel mai mult de o jumătate de oră.

Nicolăescu a discutat şi cu echipa de medici care s-a ocupat de cazul Patriarhului, de la care a aflat că operaţia a decurs în condiţii corespunzătoare şi că starea pacientului este bună.

Patriarhul Daniel a fost operat duminică după-amiază, după ce şi-a fracurat glezna stângă în timp ce urca treptele de la intrarea în Palatul Patriarhal, reşedinţa sa oficială. Intervenţia chirurgicală a durat aproximativ o oră şi 25 de minute şi nu au fost înregistrate incidente în timpul operaţiei sau legate de anestezie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS