30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Dragomir este nemulţumit de cele 85 de milioane de euro obţinute pentru drepturile TV ale Ligii I

Fotbal: Dragomir este nemulţumit de cele 85 de milioane de euro obţinute pentru drepturile TV ale Ligii I

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, luni, după desfăşurarea licitaţiei pentru drepturile de televizare a meciurilor de fotbal din Liga I pentru următoarele trei sezoane, că se aştepta ca suma oferită să fie mai mare, pentru că "avem un campionat puternic".
"Mă şteptam la mai mult după această licitaţie, sunt supărat! Sunt meciuri frumoase în campionat, avem o ligă puternică. Păi numai can-canurile astea din fotbal valorează o grămadă de bani. Sincer, eu vroiam să se dea cam 150, 160 de milioane de euro, pentru că ştiu eu în ce proiect m-am implicat cu Liga I, ştiu eu mai bine cât valorează", a declarat şeful LPF.
Consorţiul format din Antena 1 şi RCS&RDS este noua deţinătoare a drepturilor de difuzare a meciurlor de fotbal din Liga I, pentru următoarele trei sezoane, după ce a oferit 85 milioane de euro plus TVA într-o licitaţie la care au mai participat Realitatea Media, împreună cu societatea GMG Media Box şi Telesport, şi postul Kanal D.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS