14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePreşedintele Traian Băsescu a fost implicat într-un accident de circulaţie

Preşedintele Traian Băsescu a fost implicat într-un accident de circulaţie

Preşedintele Traian Băsescu a fost implicat în această seară într-un accident uşor de circulaţie, soldat fără victime. Tamponarea a avut loc aproape de parcul Cişmigiu, în faţa Primăriei Generale a Capitalei. Preşedintele era singur în maşină, a frânat brusc şi a intrat în maşina din faţă, generând o tamponare în lanţ.

"Mă uitam la clădirea primăriei, chiar la balconul primarului, şi nu am văzut maşinile din faţă", a declarat Traian Băsescu.

Nimeni nu a fost rănit, dar şeful statului nu a scăpat de sancţiunile de rigoare – 3 puncte penalizare şi o amendă de 100 de lei.

Traian Băsescu a anunţat la Poliţie accidentul în care a fost implicat, iar maşina avariată a preşedintelui este la secţia de accidente uşoare.

"Este vorba despre o tamponare produsă pe Bulevardul Regina Elisabeta, în jurul orei 17.30. Este vorba de nepăstrarea distanţei de mers. Preşedintele, fiind la volan, a lovit din spate un autoturism aflat în faţa sa, care la rândul lui a lovit maşima din faţă. Este vorba de o simplă tamponare, nu sunt victime omeneşti", a declarat Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

"Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, şi au fost sancţionaţi contravenţional cu patru puncte amendă şi cu trei puncte de penalizare", a mai precizat reprezentantul Poliţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS