14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Copos szsţine că tribunele vor avea o plasă de protecţie la următorul meci cu spectatori în Giuleşti

Fotbal: Copos szsţine că tribunele vor avea o plasă de protecţie la următorul meci cu spectatori în Giuleşti

Acţionarul rapidist George Copos a anunţat, sâmbătă seară, după meciul câştigat cu 5-1 în faţa Ceahlăului, că la următorea partidă jucată pe teren propriu cu spectatori, în Giuleşti se va instala o plasă de protecţie, care să împiedice obiectele aruncate din tribună să mai ajungă pe gazon.
"Pentru meciul următor vom avea o plasă de protecţie atât pentru trinuna I, cât şi pentru peluiză şi tribuna a II-a, pentru a evita orice incidente. Dar, repet, este extrem de grav ceea ce s-a întâmplat ieri la comisie", a declarat George Copos, după meciul Rapid-Ceahlăul, scor 5-1.
Comisia de Disciplină a FRF a decis, vineri, după o şedinţă care a durat mai bine de 9 ore, ca Rapid să piardă meciul cu Steaua la masa verde şi să dispute următoarele două meciuri de pe teren propriu cu porţile închise, la care se adaugă şi o sancţiune financiară în valoare de 53.500 de lei. Hotărârea Comisiei a venit ca urmare a faptului că arbitrul Alexandru Deaconu a întrerupt derby-ul Rapid-Steaua în minutul 74, după ce a fost lovit în cap cu o brichetă aruncată din tribună.
Rapidul a învins, sâmbătă, formaţia Ceahlăul, scor 5-1, într-un meci jucat fără spectatori, în etapa a 26-a a Ligii I, iar noul antrenor al giuleştenilor, Marian Rada, a debutat cu victorie pe banca tehnică a giuleştenilor. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS