22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn agent de la Poliţia Rutieră a Capitalei a fost accidentat pe DN1 lângă culoarul unic

Un agent de la Poliţia Rutieră a Capitalei a fost accidentat pe DN1 lângă culoarul unic

Un agent de circulaţie de la Poliţia Capitalei, detaşat pe DN1 pentru supravegherea traficului, a fost accidentat de un şofer care a trecut cu maşina peste elementele de limitare a culoarului unic, a declarat astăzi, pentru NewsIn, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.
Potrivit acestuia, incidentul s-a petrecut în jurul orei 15:30, înainte de pasarela rutieră situată în zona comercială Băneasa, iar agentul de circulaţie a fost accidentat uşor. Şoferul implicat şi-a continuat drumul şi a fost oprit la celălalt capăt al pasarelei.

Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei a înregistrat, în primele ore ale dimineţii de astăzi, mai multe incidente în care elementele de limitare a culoarului unic au fost deteriorate sau distruse de autovehiculele aflate în trafic.
Au existat cazuri în care, pentru anumite viraje, şoferii au coborât de la volan şi au mutat pur şi simplu marcajele, lucru care este interzis.
La ora 10.00, coloana de maşini la intrarea în Bucureşti, pe DN1, începea la jumătatea localităţii ilfovene Otopeni, deşi circulaţia era permisă pe toate benzile.
Poliţiştii au precizat că acest lucru a fost cauzat de faptul că între Aeroportul "Henri Coandă" din Bucureşti şi Bulevardul Aerogării nu se mai poate efectua virajul la dreapta pentru zona comercială, dar şi pentru că şoferii încă nu sunt obişnuiţi cu noile marcaje.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU