30.9 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: CCA consideră că Alexandru Deaconu a procedat corect când a oprit meciul Rapid-Steaua

Fotbal: CCA consideră că Alexandru Deaconu a procedat corect când a oprit meciul Rapid-Steaua

Comisia Centrală a Arbitrilor a analizat, vineri, decizia lui Alexandru Deaconu de a opri meciul Rapid-Steaua, în minutul 73, şi a hotărât că arbitrul a procedat corect.
Preşedintele Comisiei de Disciplină a FRF, Marin Daniel Cernat, a solicitat, joi, preşedintelui CCA, Gheorghe Constantin, să furnizeze punctul de vedere cu privire la decizia arbitrului Alexandru Deaconu de a opri definitiv jocul Rapid-Steaua, din etapa a 24-a a Ligii I. În aceste condiţii, Gheorghe Constantin a hotărât convocarea în regim de urgenţă a Biroului Executiv al CCA (alcătuit din Gheorghe Constantin, Marcel Lică şi Nicolae Grigorescu) şi a responsabilului compartimentului Analiză al CCA (Dan Petrescu), vineri, 28 martie, ora 9:30, la Casa Fotbalului.
Comisia de Disciplină a FRF a judecat, miercuri, incidentele de la meciul Rapid-Steaua, întrerupt în minutul 74, la scorul de 1-0 pentru giuleşteni, după ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit cu o brichetă aruncată din tribune. Membrii Comisiei au amânat luarea unei decizii pentru vineri, la ora 17:00, deoarece trebuiau soluţionate anumite aspecte care nu ţineau de competenţa comisiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS