29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePartidul Mamelor, în curs de înfiinţare

Partidul Mamelor, în curs de înfiinţare

Un grup de femei, reprezentante ale societăţii civile, vor să înfiinţeze Partidul Mamelor, organizaţie care ar urma să funcţioneze ca partid politic şi care va propune şi va susţine strategii pentru sprijinirea mamelor şi copiilor din România, mai ales a celor cu probleme economice sau sociale.
"Suntem câteva zeci de femei, care milităm pentru drepturile mamelor din România şi intenţionăm să înfiinţăm un partid în adevăratul sens al cuvântului, care să elaboreze şi să susţină politici pentru îmbunătăţirea vieţii mamelor şi a copiilor, pentru că numai aşa ne vom putea face auzite", a declarat azi pentru NewsIn Roxana Grădinaru, reprezentanta grupului "Iniţiativa Mamelor".
În Bucureşti există deja un nucleu al viitorului partid, din care fac parte femei de afaceri, pensionare şi din alte domenii de activitate, care ţin legătura şi cu mame din alte judeţe. Femeile au demarat, totodată, miercuri, o campanie de strângere de semnături în Capitală, urmând ca acţiunea să continue în alte 18 oraşe pentru a fi strânse cele 25.000 de semnături necesare pentru înregistrarea partidului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS