20.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMonique lansează un volum de poezii

Monique lansează un volum de poezii

Monique pregăteşte lansarea unui volum de poezii. După ce s-a calificat în semifinalele naţionale pentru Eurovision cu o piesă compusă chiar de ea, atât text cât şi muzica, Monique şi-a îndreptat atenţia către o pasiune mai veche de-a sa, poezia.
"Poezia este amantă de îngeri. Ea te îmbracă şi te dezbracă de atâtea trupuri, prin ea te iubeşti cu îngerii şi cu demonii", după cum ne declară artista, căreia poezia i-a făcut cu ochiul încă din copilărie, mai exact de la 9 ani, când a scris prima sa poezie şi a început să participe la concursuri de recitare.
"Acesta a fost momentul de început, de atunci am tot scris, mi-am întors sufletul pe toate părţile, am fost tot timpul cu poezia de mână",  a mărturisit artista, care în 2002, cu sprijinul unor profesori de la liceu a reuşit să lanseze placheta de versuri intitulată "Erosul zărilor".
Monique a adunat peste 50 de poezii şi mai are de finalizat câteva, pe care le va aduna pe primul său volum ce va fi publicat în cursul acestui an. Muzica nu a rămas pe un plan secundar, artista ocupându-se în paralel cu poezia, de promovarea single-ului său, "Suflet ascuns", al cărui text îi aparţine de asemenea, single care se găseşte şi în cel mai prestigios top românesc, Romanian Top 100.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS