15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Liga a III-a: Jandarmeria i-a interzis antrenorului lui CS Năvodari să stea pe banca tehnică

Fotbal – Liga a III-a: Jandarmeria i-a interzis antrenorului lui CS Năvodari să stea pe banca tehnică

Antrenorului echipei din Liga a III-a CS Năvodari, Daniel Rădulescu, i-a fost interzis marţi accesul pe teren şi implicit pe bancă, în meciul cu FC Snagov (scor 2-1), după ce conducerea clubului a declarat că nu este tehnicianul echipei, informează NewsIn.
Antrenorul nu a apucat să ajungă pe teren, el fiind reţinut de jandarmi şi de reprezentanţii firmei de pază când ieşea de la vestiar împreună cu jucătorii echipei.
"E o mizerie, o ţigănie ce s-a întâmplat. M-am simţit umilit ca un câine, am fost luat pe sus de şase bodyguarzi. Ca să nu fiu acceptat pe bancă, ar fi trebuit să fiu demis, ori eu am un contract semnat la 2 februarie 2008, care expiră la 1 august 2011. Am făcut acest contract ca să promovăm echipa în liga a doua în sezonul următor, dar actuala conducere vrea înlăturarea mea pentru că nu am fost de acord să dăm punctele în etapele trecute lui Callatis Mangalia şi FC Farul II. E o decizie politică", a declarat marţi Daniel Rădulescu, lansând totodată un atac dur la adresa conducerii clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS