15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Fathi Taher a cumpărat de la George Copos pachetul majoritar de acţiuni al clubului Rapid

Fotbal: Fathi Taher a cumpărat de la George Copos pachetul majoritar de acţiuni al clubului Rapid

Omul de afaceri iordanian Fathi Taher a devenit, luni seară, în mod oficial, principalul acţionar al Rapidului, după ce a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni de la George Copos, care rămâne acţionar minoritar la clubul pe care l-a controlat în ultimii 16 ani.
"Ne-am pus de acord în ceea ce priveşte noul acţionar majoritar de la Rapid. Începând de mâine, Griro SA va deţine pachetul majoritar de acţiuni la clubul Rapid. Sunt bucuros că 16 ani de zile am reuşit performanţe la Rapid şi chiar am pus o clauză prin care Griviţa Roşie este obligată să obţină aceleaşi performanţe sau performanţe asemănătoare cu cele pe care le-a reuşit Rapid în ultimii zece ani. Domnul Taher e un om mai puternic decât mine, un om care e reuşit o cifră de afaceri de peste 500 de milioane de euro în România şi sunt convins că va face mai multe decât am făcut eu la Rapid. Am plâns joi şi cu asta am spus tot, am plâns şi nu mai pot să spun nimic", a spus, luni noapte, George Copos, la finalul negocierilor care s-au desfăşurat la hotelul Crowne Plaza şi care au durat şapte ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU