28.4 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Rednic şi-a dat demisia de la Rapid

Fotbal: Rednic şi-a dat demisia de la Rapid

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, luni, că Mircea Rednic şi-a dat demisia din funcţia de antrenor principal al echipei giuleştene. Zotta a spus că Rednic a luat această demisie pentru binele echipei.
Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, luni, pe site-ul oficial al FC Rapid, că dacă nu demisiona din funcţia de antrenor principal pierdea şi echipa, şi el, şi jucătorii, şi suporterii, precizând că a intenţionat să renunţe imediat după partida cu Universitatea Craiova.
"Decizia o luasem după jocul de la Craiova, dar venea meciul cu Steaua şi mi-am dorit foarte tare să câştig acest meci. Ceea ce s-a şi întâmplat, cu toate că a apărut acest scandal care dovedeşte şi el că e imposibil să te pui contra curentului. Era corect să plec după jocul cu Steaua, dar a venit prea repede partida cu Buzăul şi am cedat rugăminţilor lui George Copos. A trecut şi asta şi mi-am dat seama că, dacă aş mai rămâne, pierde toată lumea: şi echipa, şi eu, si suporterii, toţi. Au venit şi declaraţiile făcute aseară de patron, care m-au convins definitiv", a spus Rendic, subliniind faptul că, de această dată, nu mai revine asupra demisiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS