18.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Piţurcă: "L-am convocat pe Mutu pentru meciul cu Rusia, dar suntem la mâna Fiorentinei"

Fotbal – Piţurcă: „L-am convocat pe Mutu pentru meciul cu Rusia, dar suntem la mâna Fiorentinei”

Selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a declarat, luni, că l-a convocat pe Adrian Mutu pentru meciul amical cu Rusia, dar deşi telegrama a fost trimisă după termenul impus de UEFA, este optimist că Fiorentina va răspunde pozitiv solicitării FRF, informează NewsIn.
"La ora când am făcut convocările, după discuţiile pe care le-am avut cu medicul echipei naţionale şi cu Mutu, pauza era mult mai lungă. Iată că el şi-a revenit mult mai repede decât s-ar fi crezut, însă nu i s-a trimis telegrama în timpul cerut de UEFA (n.r. cu două săptâmâni înainte de meci). Acum o să fim la mâna clubului. Dacă Fiorentina va fi de acord, Mutu se va regăsi printre tricolori, dacă nu, asta e. Sunt optimist în privinţa unui răspuns pozitiv al Fiorentinei, pentru că noi am fost deschişi în tot ceea am discutat cu conducerile cluburilor unde avem jucători", a spus Piţurcă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS