13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateLuţu - Universitatea Craiova: "Vrem să câştigăm, iar Rednic să rămână antrenorul Rapidului"

Luţu – Universitatea Craiova: „Vrem să câştigăm, iar Rednic să rămână antrenorul Rapidului”

Fotbalistul Universităţii Craiova, Ionuţ Luţu, a declarat astăzi că echipa sa trebuie să învingă Rapidul, dar nu vrea ca Mircea Rednic să-şi piardă postul de antrenor în urma eşecului, informează NewsIn.
"Sunt pregătit să joc şi să ajut Universitatea să câştige acest meci. Nu avem noi treabă cu Mircea Rednic. Nu ne interesează că va fi sau nu demis, noi vrem să câştigăm, iar Rednic să rămână antrenor al Rapidului. Noi avem nevoie de puncte, suntem datori publicului şi ne dorim să îi mulţumim pe fani cu un succes", a declarat Ionuţ Luţu, care l-a avut antrenor la Craiova pe Mircea Rednic, în anul 2004.
Fotbalistul, care a făcut parte din lotul care a retrogradat cu Universitatea Craiova, a mai spus că nu tehnicianul Mircea Rednic trebuie socotit responsabil pentru acel eşec, ci întreaga echipă. "Nu numai el a fost vinovat, ci noi toţi, cei care am fost la echipă atunci", a spus Luţu, care i-a transmis un mesaj şi prietenului său Vasile Maftei: "Să aibă baftă să joace bine, cu Steaua şi cu noi, dar Universitatea să câştige".

Antrenorul Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, se aşteaptă ca meciul de duminică să fie dificil pentru echipa sa, pentru că giuleştenii vor încerca să recupereze punctele pierdute cu Poli Timişoara. "Întâlnim o formaţie redutabilă, care vine după un rezultat negativ şi doreşte să recupereze punctele pierdute. Rapid este o echipă foarte bună, care joacă fotbal, dar şi noi jucăm. Va fi o partidă nu neapărat decisivă, dar obţinerea punctelor este importantă atât pentru noi, cât şi pentru adversari", a declarat Napoli.
Tehnicianul craiovenilor nu a dorit să vorbească despre o eventuală demitere a principalului Mircea Rednic în cazul unei înfrângeri a vişiniilor, explicând că nu vrea să comenteze problemele unui alt antrenor. În privinţa faptului că Rednic l-a înlocuit pe italian în mandatul anterior pe banca Universităţii Craiova, Napoli a comentat: "Este un antrenor profesionist. Nu mi-a luat locul, a venit după ce nu mai eram. Nu am nicio revanşă de luat, ci doresc ca băieţii mei să evolueze bine şi să câştige, pentru că sunt foarte importante aceste trei puncte. Universitatea are obiectiv salvarea de la retrogradare, restul nu mai contează. În plus, vrem să îi oferim patronului nostru un cadou, cele trei puncte, dar şi un joc frumos".
Nicolo Napoli nu va avea probleme de efectiv la meciul de duminică, deoarece Dănănae şi-a ispăşit suspendarea iar Florin Costea se simte bine, după ce a acuzat o serie de probleme medicale.

Mijlocaşul Andrei Prepeliţă a fost de părere că starea gazonului va priva de spectacol meciul dintre Universitatea Craiova şi Rapid: "Ţinând cont de starea gazonului, care nu convine nici nouă, nici lor, va fi un joc nu prea spectaculos. De fapt, cred că spectacolul va lipsi, fiind înlocuit cu un joc de luptă pe forţă".
Meciul Universitatea Craiova-Rapid, din etapa a 23-a a Ligii I, se va juca duminică, de la ora 15:30 şi va fi transmis de Naţional TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS