21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Liga Campionilor: Echipa lui Chivu, eliminată de Liverpool

Fotbal – Liga Campionilor: Echipa lui Chivu, eliminată de Liverpool

Formaţia engleză Liverpool a obţinut calificarea în sferturile Ligii Campionilor după ce marţi seară, în deplasare, a câştigat cu 1-0 manşa secundă a optimilor de finală în faţa lui Inter, în timp ce în tur a învins cu 2-0. Fundaşul român Cristian Chivu a revenit pe teren după accidentarea de la umărul stâng şi a evoluat pentru Inter pe întreaga durată a meciului, primind un cartonaş galben în minutul 85.
Golul victoriei lui Liverpool a fost reuşit de Fernando Torres, în minutul 64. Inter a evoluat în inferioritate numerică, la fel ca în tur, după ce Burdisso a primit al doilea cartonaş galben în minutul 50.

Internazionale Milano: Julio Cesar – Maicon, Burdisso, Rivas Lopez, Chivu – Zanetti, Cambiasso, Stankovic (Jimenez 84), Vieira (Pele 77) – Ibrahimovici (Suazo 80), Cruz. Antrenor: Roberto Mancini.

Liverpool: Reina – Carragher, Skrtel, Hyypia, Fabio Aurelio – Babel (Benayoun 61), Mascherano (Pennant 87), Lucas Leiva, Kuyt (Riise 81)– Gerrard – Torres. Antrenor: Rafael Benitez.

În sferturile Ligii Campionilor s-au mai calificat Schalke, AS Roma, Chelsea, Barcelona, Manchester United, Fenerbahce şi Arsenal. Tragerea la sorţi va avea loc la 14 martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS