18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAutovehicule neînmatriculate descoperite de poliţiştii de frontieră doljeni

Autovehicule neînmatriculate descoperite de poliţiştii de frontieră doljeni

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit în ultimele 24 de ore un număr de 4 autovehicule neînmatriculate, cu ocazia activităţilor desfăşurate în zona de responsabilitate şi la controlul de frontieră.
Astfel, în data de 11.03.2008, s-au prezentat pentru a ieşi din România prin Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, 2 cetăţeni români conducând două autovehicule, cu intenţia de a călători în Bulgaria.
În urma controlului de frontieră, existând suspiciuni, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice,  constatând că autoturismele respective figurează ca fiind radiate din circulaţie din anul 2006 .
De asemenea, la unul din cele două autoturisme, poliţiştii de frontieră au avut surpriza să constate faptul că proprietarul îşi aplicase singur plăcuţele de înmatriculare ale unui alt autovehicul pe care îl avea în proprietate, dar mai vechi, punând astfel la încercare vigilenţa poliţiştilor de frontieră.
La celălalt sector al poliţiei de frontieră, respectiv S.P.F.Bechet, au fost descoperite două autovehicule neînmatriculate, dintre care un autocamion în punctul de trecere a frontierei Bechet, condus de un cetăţean bulgar, iar un doljean a fost depistat pe raza comunei Lişteava, conducând un autoturism radiat din circulaţie din anul 2003.
Drept urmare, poliţiştii de frontieră le-au întocmit tuturor celor implicaţi, acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în circulaţie şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU