15.6 C
Craiova
duminică, 26 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei tineri, printre care şi un minor, au fost răniţi într-o reglare de conturi

Trei tineri, printre care şi un minor, au fost răniţi într-o reglare de conturi

Trei tineri dâmboviţeni au ajuns în această seară la spital, după ce au fost implicaţi într-un schimb de focuri la o casă de pariuri, situată chiar în apropiere de un liceu târgoviştean, informează NewsIn.

Incidentul a avut loc pe fondul unor conflicte mai vechi dintre două grupuri rivale şi se presupune că ar fi vorba despre o reglare de conturi. Cei trei tineri, între care şi un minor în vârstă de 15 ani, se află acum la Secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgovişte pentru a primi îngrijiri medicale, însă rănile nu le pun în pericol viaţa.

Din primele informaţii, mai multe persoane sunt cercetate la această oră de poliţiştii dâmboviţeni. Potrivit anchetatorilor, în incident a fost folosit un pistol cu bile.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Pamela Ropotan, a declarat, în această seară, că la locul incidentului au fost găsite 12 persoane. Potrivit acesteia, în afara celor trei tineri aflaţi la spital, ceilalţi participanţi la incident sunt audiaţi la poliţie.

Directoarea Spitalului de Urgenţă Târgovişte Carmen Marcu a declarat la postul Realitatea TV că cei trei tineri au vârstele de 15, 33 şi 36 de ani, şi că rănile nu le pun viaţa în pericol şi nu necesită internare. "Primul pacient de 33 de ani prezintă o plagă împuşcată în mâna stângă.(…) cel de 15 ani are o plaga împuşcată în coapsă, iar ultimul prezintă policontuzii, provocate, probabil, de un obiect dur", a spus Carmen Marcu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS