25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateInstrumente financiare pentru clienţii cu venituri ridicate

Instrumente financiare pentru clienţii cu venituri ridicate

ABN Amro Bank România oferă prin serviciul bancar "Preferred Banking" din clasa premium trei noi instrumente financiare pentru clienţii cu venituri lunare nete de peste 5.000 euro sau care deţin active de peste 50.000 euro, a anunţat astăzi banca.
Astfel, clienţii acestui serviciu pot investi în obligaţiunile Eurobond, emise de banca germană Kreditanstalt fur Wiederaufbau (KfW), care constituie obligaţiuni Eurobond cu un rating foarte bun pentru cei care urmăresc o investiţie mai sigură, cu un randament solid, se arată în cumunicatul de presă.
Fondurile Mutuale Pioneer (Stabilo, Europa Obligaţiuni, Integro şi Premio) oferă soluţii de diversificare a riscului pentru investitorii interesaţi să investească pe pieţele de capital şi care se bazează pe expertiza unor manageri de investiţii cu experienţă.
Un alt tip de instrument oferit de bancă – depozitele în monede alternative (Dual Currency Deposits) – reprezintă un produs de depozit în monedă străină, personalizat, pentru investitorii care au propriile estimări cu privire la evoluţiile cursului de schimb, se mai arată în comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS