15.3 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTăriceanu nu s-a consultat cu vicepreşedinţii PNL,radicalii sunt supăraţi că nu au ştiut de Predoiu

Tăriceanu nu s-a consultat cu vicepreşedinţii PNL,radicalii sunt supăraţi că nu au ştiut de Predoiu

Consensul dintre palatele Victoria şi Cotroceni a provocat dezbinare în PNL. Unii şefi liberali sunt iritaţi că premierul Tăriceanu, în loc să stea de vorbă cu propriii colegi, a preferat să discute cu preşedintele Băsescu despre nominalizarea noului ministru al justiţiei. Cei mai mulţi liberali sunt complet surprinşi de numirea lui Predoiu la justiţie.

Agenţia NewsIn scrie că vicepreşedinţii Ludovic Orban, Crin Antonescu şi Norica Nicolai sunt nemulţumiţi, pentru că au aflat din presă de nominalizarea lui Cătălin Predoiu. De altfel, cu doar câteva ore înainte de anunţul oficial al Guvernului, la vârful PNL unii vicepreşedinţi continuau să creadă că Tăriceanu va opta pentru prelungirea cu încă 45 de zile a interimatului lui Teodor Meleşcanu.

Aripa radicală din PNL îi reproşează premierului şi că a încălcat o decizie a conducerii partidului, care votase numirea lui Teodor Meleşcanu la justiţie şi a lui Radu Stroe la apărare. După ei, Tăriceanu ar fi trebuit să convoace întâi o şedinţă a PNL în care să aibă loc noi discuţii, iar nominalizarea lui Predoiu să fie supusă aprobării Biroului Politic.

Dacă în PNL, nemulţumirile sunt mari, surprinzător, nu la fel se întâmplă în alte partide, care nu au avut nimic de comentat în legătură cu numirea lui Predoiu la Justiţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII