25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateRafael Ciorăscu a plecat de la PSD

Rafael Ciorăscu a plecat de la PSD

După ce, în urmă cu două săptămâni, viceprimarul din Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, a părăsit partidul care l-a consacrat pe scena politică din Mehedinţi şi a trecut la PD-L, ieri, în şedinţa de consiliu judeţean, unul dintre cei mai vechi membri ai PSD şi-a dat demisia. Consilierul judeţean Rafael Norocel Ciorăscu a anunţat că şi-a făcut adeziune la PD-L şi şi-a dat demisia din PSD.

„Am plecat din cauza obturării dreptului la opinie. Totodată, încerc să refac relaţia cu un vechi prieten, Mihai Stănişoară, care mi-a propus câteva proiecte viabile ce nu pot avea finalitate decât dacă lucrăm în tandem“, a declarat Rafael Norocel Ciorăscu.

Surse din PSD Mehedinţi susţin că plecarea lui Norocel nu aduce nici o pierdere partidului. „Rafael Norocel Ciorăscu simţea că pierde teren. Duminica trecută a încercat să afle de la conducerea PSD dacă va mai ocupa o funcţie de consilier în viitorul mandat. Nu prea şi-a făcut treaba şi nu a tratat cu interes funcţia pe care a ocupat-o. Cred că faptul că înţelesese că nu va mai fi consilier judeţean din partea PSD este adevăratul motiv pentru care a plecat la alt partid“, a declarat preşedintele executiv al PSD Mehedinţi, Adrian Duicu.

După ce Constantin Gherghe a recunoscut într-o conferinţă de presă că simpatiza cu fostul Partid Democrat de mai bine de un an, şi consilierul Rafael Norocel Ciorăscu a fost surprins în urmă cu o săptămână în timp ce discuta cu un consilier PD-L.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS