15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMisteriosul Neamţu dă cu tifla primăriei

Misteriosul Neamţu dă cu tifla primăriei

După ce s-au trezit cu mai multe taxiuri parcate în spatele cabinetelor medicale individuale, medicii de familie care-şi desfăşoară activitatea în clădirea de pe strada Horia din Craiova au început să fie bănuiţi că şi-au deschis firmă de taxi ca să poată transporta bolnavii la cabinet.

 

 

 

Acumulând în numai trei ani de funcţionare o datorie de 1,42 milioane de lei, societatea Taxi Continental a intrat în vizorul finanţiştilor care, după obişnuitul plimbat în jurul cozii, au reuşit să pună sechestru pe câteva automobile care făceau activitate de taxi. A urmat o licitaţie publică, în urma căreia Finanţele credeau că vor recupera o parte din datorie. Câteva autoturisme au fost achiziţionate de un oarecare Narcis Neamţu, despre care Primăria Craiova se face că nu ştie nimic. Cum omul nu era pregătit să dea drumul la activitatea de taxi şi nici nu se putea plimba cu atâtea maşini deodată, şi-a „tras“ parcare privată pe terenul aflat în domeniul public. În spatele clădirii care adăposteşte mai multe cabinete individuale de medici de familie de pe strada Horia, lângă Spitalul de Neurologie de pe Calea Bucureşti, pe o platformă betonată şi ferită de ochii curioşilor, Neamţu
şi-a parcat maşinile, ocupând toate locurile destinate pacienţilor şi cadrelor medicale.

 

A confiscat domeniul public

 

Omul şi-a văzut liniştit de alte afaceri, mizând pe faptul că primăria, prea ocupată cu lansarea la apă la alegerile locale a actualului primar, nu o să observe atâta lucru. În aceste condiţii, bătrânii şi copiii aduşi de familii cu autoturismele la medicii care activează în clădirea de pe strada Horia sunt nevoiţi să parcurgă distanţa din stradă până la uşa clădirii pe jos, chiar dacă o parte din pacienţi sunt netransportabili. Acest lucru se întâmplă de câteva săptămâni, de când misteriosul Neamţu a pus stăpânire pe parcare. „Ne este şi ruşine de pacienţi! Toţi care vin aduşi cu autoturismele de aparţinători ne întreabă dacă ne-am deschis firmă de taxi şi se scuză că nu au ştiut, că apelau la ea ca să nu mai vină cu maşina familiei“, a spus un medic de familie, care i-a luat frica lui Neamţu şi ne-a rugat să nu-i dăm numele.

Pe motiv că tipul trebuie să fie tare pe poziţie în oraş din moment ce a „confiscat“ parcarea, cadrele medicale vorbesc în şoaptă despre legături închipuite ale proprietarului cu oameni din primărie. Noi nu credem!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII