16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBăsescu către Predoiu: Speculaţiile privind activitatea anterioară nu vă vor afecta ca ministru

Băsescu către Predoiu: Speculaţiile privind activitatea anterioară nu vă vor afecta ca ministru

Preşedintele Traian Băsescu a declarat în această seară, după învestirea lui Cătălin Predoiu ca ministru al Justiţiei, că speculaţiile legate de activitatea anterioară a acestuia "nu au acoperire în legături care să-i pericliteze activitatea în Ministerul Justiţiei", precizând că are toată încrederea în el.

Băsescu s-a referit la informaţiile conform cărora firma de avocatură Zamfirescu&Racoţi&Predoiu, unde este avocat asociat noul ministru al Justiţiei, a fost în ultimii ani principalul consultant pe probleme juridice al Rompetrol, grup condus de Dinu Patriciu.

Şeful statului a precizat că în cursul după-amiezii a avut o consultare cu premierul Tăriceanu, amândoi fiind de acord cu numirea lui Predoiu la Ministerul Justiţiei.

Băsescu a spus că a primit "toate informaţiile" în legătură cu activitate de până acum a lui Predoiu şi a adăugat că speculaţiile legate de activitatea sa anterioară nu îi pot periclita activitatea la minister.

"Un bun avocat comercial poate reprezenta pe oricine, inclusiv pe mine, inclusiv pe premierul Tăriceanu", a mai declarat preşedintele, precizând că are toată încrederea în Cătălin Predoiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU