18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Cupa României: Unui suporter rapidist i-a fost interzis accesul pe stadioane timp de un an

Fotbal – Cupa României: Unui suporter rapidist i-a fost interzis accesul pe stadioane timp de un an

Un suporter rapidist a fost sancţionat de Grupărea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanţa cu o amendă contravenţională de 500 de lei şi i s-a interzis accesul pe stadioane timp un an, după ce la meciul Unirea Urziceni-Rapid, scor 1-0, a aruncat cu pocnitori înspre ceilalţi spectatori.
"Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Tomis au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale din care 4 amenzi în valoare totală de 1.000 lei şi un avertisment scris. Una dintre amenzi, în valoare de 500 lei, a fost aplicată pentru nerespectarea prevederilor Legii 4/2008, lui D. Marian de 20 ani, din Bucureşti, care, aflat în galeria suporterilor echipei Rapid, a aruncat pocnitori în direcţia celorlalţi spectatori, fiind evacuat din arenă şi predat jandarmilor chiar de suporterii rapidişti. Totodată, potrivit legii, acestuia i s-a aplicat şi sancţiunea complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal pentru o perioadă de un an", se arată în comunicatul Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS