14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUniversitatea Craiova cere sancţionarea arbitrului Istvan Kovacs

Universitatea Craiova cere sancţionarea arbitrului Istvan Kovacs

Directorul executiv al clubului Universitatea Craiova, Vicenţiu Neagoe, cere ca arbitrul Istvan Kovacs să fie sancţionat după prestaţia din partida cu CFR Cluj, pierdută de formaţia olteană cu scorul de 1-4, acuzându-l pe central că "a judecat cu unităţi de măsură diferite" cele două echipe.

Neagoe îi reproşează lui Kovacs că nu i-a eliminat pe fundaşii Tony şi Dorsin de la CFR, că nu a acordat un penalti la o intervenţie în careu asupra lui Baird şi că a tolerat unele intrări "criminale" ale jucătorilor de la formaţia clujeană.

"Cred că şi-ar fi pus şefii de la Cluj în cap dacă ar fi judecat corect fazele. Poate îşi supăra prietena, care este din Cluj şi este susţinătoare a echipei lui Andone. A judecat cu unităţi de măsură diferite. Avea şi lista cu jucători care nu trebuiau să primească galben deoarece nu ar fi evoluat cu Steaua. Tony era unul dintre aceştia, a avut cel puţin trei intrări criminale la Costea, dar nu a primit cartonaş. În schimb, în etapa a 19-a, când a condus meciul nostru cu Poli Iaşi, i-a dat aproape gratuit galben lui Bornescu în minutul 87. A fost al patrulea, pentru ca Mircea să nu poate intra la CFR, probabil tot la ordinele ardelenilor", a spus Vicenţiu Neagoe, citat de Mediafax.

Oficialul oltean a menţionat că nu este normal că Istvan Kovacs a fost delegat la partida CFR Cluj – Universitatea Craiova, după ce tot el a condus meciul formaţiei oltene cu Poli Iaşi, din etapa a XIX-a, ultima disputată în 2007: "Nu cred că a fost alegerea potrivită ca acest arbitru să fie delegat la partidă, mai ales că el ne arbitrase cu o etapă înainte, la disputa cu Iaşi. Şi atunci au fost probleme, fiindcă a anulat un gol perfect valabil. Din câte ştiu eu, trebuie să treacă o etapă cel puţin pentru ca un arbitru să fie delegat la un joc al aceleiaşi echipe".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS