9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePSD nu semnează şi nu votează moţiunea de cenzură a PD-L

PSD nu semnează şi nu votează moţiunea de cenzură a PD-L

PSD nu va semna şi nu va vota moţiunea de cenzură a PD-L pe tema taxei auto, a declarat Cristian Diaconescu, purtător de cuvânt, în timp ce secretarul general al formaţiunii, Titus Corlăţean, spune că liderii PD-L au un tupeu imens cerând social-democraţilor să facă acest lucru.
Cristian Diaconescu a precizat că PSD nu consideră necesară o moţiune de cenzură cu subiectul taxei auto, în condiţiile în care o moţiune simplă a PD-L a fost adoptată de Camera Deputaţilor săptămâna trecută. "Această moţiune este inutilă, mai ales că Guvernul a anunţat că va ţine cont de recomandările moţiunii simple, deci PSD nu o va semna", a arătat Diaconescu, pentru NewsIn.
La rândul său, secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, a declarat că liderii PD-L dau dovadă de un tupeu nemaiîntâlnit când în aceeaşi conferinţă de presă în care jignesc PSD mai cer acestui partid să le voteze moţiunea. "Este o atitudine halucinantă ca după ce înjură, să vină să ne ceară sprijinul", a mai spus europarlamentarul.
Liderul PSD mai spune că PD-L ar trebui să dea dovadă de bun simţ şi să voteze moţiunea PSD de la Senat cu subiectul scumpirilor, drept un gest de curtoazie că PSD a votat "în numele interesului naţional" moţiunea democrat-liberalilor de la Camera Deputaţilor.
Preşedintele PD-L Emil Boc a anunţat astăzi că democrat-liberalii vor finaliza până marţi, textul unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului, pe tema nerespectării de către Executiv a moţiunii simple privind taxa auto adoptată de Camera Deputaţilor săptămâna trecută.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU