13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMaşini burduşite cu ţigări netimbrate

Maşini burduşite cu ţigări netimbrate

Politistii de frontiera timiseni au realizat cea mai mare captura de tigari netimbrate de la inceputul acestui an – peste 22.000 pachete de tigari de diferite marci, evaluate la 80.702 RON.
In dimineata zilei de 23.02.2008, lucratori ai Biroului Combaterii Infractionalitatii Transfrontaliere si Detasamentului de Interventie din cadrul Directiei Politiei de Frontiera Timisoara au demarat o actiune pe linia combaterii traficului cu tigari netimbrate.
Cu aceasta ocazie, la intrarea in localitatea Denta, lucratorii nostri au oprit pentru control doua autoturisme – un Audi A4, inmatriculat in judetul Arad, la volanul caruia se afla Liviu P., de 38 de ani, din Arad si un VW Passat, cu numere de inmatriculare de Timis, condus de Sebastian G., de 32 de ani, din Timisoara – care se deplasau de la Moravita spre Timisoara.
Procedand la verificarea mijloacelor de transport, politistii de frontiera au descoperit, in primul autoturism, 8.500 pachete netimbrate cu tigari, marca “Marble”, iar in a doua masina, 13.610 pachete netimbrate cu tigari, marcile “Marble”, “West Red”, Assos Slim” si “Golden Gate”.
Intrebati fiind cu privire la provenienta bunurilor, ambii soferi au declarat ca “au gasit tigarile abandonate intre localitatile Denta si Deta si intentionau de a le preda autoritatilor”.
Intreaga cantitate de tigari, evaluata la 80.702 RON, a fost ridicata in vederea confiscarii, cele doua persoane fiind sanctionate fiecare cu amenda contraventionala in cuantum de 1.500 RON.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS