11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePocnitori descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat

Pocnitori descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat

Poliţiştii de frontieră au descoperit 100 de bucăţi pocnitori asupra unui cetăţean român, care încerca să le introducă ilegal în România.
În ziua de 21.02.2008, în jurul orelor 15.00, s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetăţeanul român Florin I., de 33 ani, domiciliat pe raza judeţului Olt.
Fiind întrebat de poliţiştii de frontieră dacă are asupra sa bunuri interzise la intrarea în ţară, acesta a declarat că nu posedă astfel de bunuri.
Existând suspiciuni, poliţiştii de frontieră au efectuat un control asupra autovehiculului condus de cetăţeanul respectiv, fiind găsite cu această ocazie în torpedoul maşinii 100 de bucăţi pocnitori, marca „Pirat”.
Cetăţeanul în cauză a declarat că le-a cumpărat din R.Bulgaria şi nu cunoştea faptul că acestea sunt interzise la intrarea în ţară .
În urma celor constatate, poliţiştii de frontieră i-au întocmit numitului Florin I., acte premergătoare pentru contrabandă calificată şi nerespectarea regimului materialelor explozive, iar bunurile în cauză au fost reţinute în vederea continuării cercetărilor, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS