12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Craiovei

Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Craiovei

Sâmbătă, 23 februarie 2008, de la ora 10.00, în sala de festivităţi a reşedinţei mitropolitane  se vor desfăşura lucrările şedinţei de lucru anuale a Adunării Eparhiale a Sfintei Arhiepiscopii a Craiovei. Adunarea Eparhială va fi precedată de Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie care va fi oficiată de la ora 08.00, de IPS Părinte Teofan, Mitropolitul Olteniei, alături de un sobor de preoţi şi diaconi, în prezenţa membrilor Adunării, la Paraclisul Mitropolitan „Toţi Sfinţii” din incinta Centrului Eparhial.
Întrunită în şedinţă de lucru ordinară sub preşedinţia IPS Părinte Mitropolit Teofan, Adunarea Eparhială va analiza şi aproba „Darea de seamă a Arhiepiscopiei Craiovei cu privire la activitatea desfăşurată în anul 2007” în cele şase sectoare de activitate: administrativ-bisericesc, catehetic şi de tineret, social-misionar, cultural, economic şi mass media. Activitatea va fi analizată în cele patru comisii statutare: comisia bisericească, culturală, economică şi comisia de organizare şi validare. Pe ordinea de zi figurează de asemenea aprobarea obiectivelor şi propunerilor pentru activităţile ce se vor desfăşura în anul 2008, în cele şase segmente de activitate menţionate.
Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Craiovei este organul deliberativ ce are în componenţă 30 de membrii (10 clerici şi 20 laici), de pe raza celor 10 circumscripţii teritoriale din judeţele Dolj şi Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS