10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVanghelie, candidatul PSD la Primăria Capitalei

Vanghelie, candidatul PSD la Primăria Capitalei

Consiliul organizaţiei PSD Bucureşti a decis în această seară, cu unanimitate de voturi, ca Marian Vanghelie să fie candidatul partidului la Primăria Capitalei, au declarat pentru Mediafax surse din PSD.

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat azi că îşi doreşte să candideze la Primăria Capitalei, el arătând că va avea, în perioada următoare, o discuţie cu Sorin Oprescu, pentru a vedea care dintre ei este mai bine să reprezinte partidul în alegerile locale.

"Voi avea o discuţie şi cu Sorin Oprescu, pentru că, în opinia mea, e vorba de Sorin sau de mine. Alţi candidaţi sunt sub 10%. Voi avea o discuţie personală cu Oprescu să decidem cum e mai bine", a spus Vanghelie, adăugând că, dacă PSD va decide că Sorin Oprescu va reprezenta partidul în alegerile pentru Primăria Capitalei, el îl va susţine.

Vanghelie a arătat că diferenţa dintre el şi Oprescu este de două procente.

Vanghelie a mai spus că Victor Ponta este cotat cu 7% în sondaje, fiind cunoscut ca lider al PSD, nu ca persoană care să se ocupe de administraţie.

"Vom face o analiză asupra sondajelor reale, cele pe care le facem noi, partidul, nu cele care se fac în funcţie de interesele unora sau altora", a mai spus Vanghelie, arătând că, după această analiză, se va decide cine va reprezenta partidul în alegerile locale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS