13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateNapoli: Universitatea nu joacă pentru alte echipe

Napoli: Universitatea nu joacă pentru alte echipe

Antrenorul FC Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, a declarat astăzi că formaţia sa va juca la Cluj, în compania grupării CFR, în etapa a XX-a, doar pentru ea, nu pentru vreo echipă din Capitală.

"Ştim că întâlnim o echipă puternică, venim după o pregătire de iarnă bună. Vrem să ne facem partida noastră, deşi ştim că va fi dificil. Echipe accesibile nu mai sunt până la finalul campionatului. Toate partidele sunt nişte finale şi trebuie să jucăm toate meciurile ca şi când ar fi decisive. Suntem concentraţi pe acest meci foarte dificil şi mergem să ne jucăm şansa. Universitatea joacă doar pentru ea, pentru nimeni altcineva. Pentru clujeni e important să câştige, pentru că vor titlul, dacă vom bate la Cluj, vom sărbatori cu echipa", a spus Napoli.

Tehnicianul italian a vorbit şi despre şansele clujenilor la titlu: "Îmi face plăcere că Universitatea este ultima campioană a provinciei, CFR Cluj este acum prima, dar şi pentru CFR campionatul este unul lung, mai sunt 15 partide, va fi dificil şi pentru ei să câştige titlul".

Căpitanul echipei craiovene, Dorel Stoica, a afirmat că deplasarea de la Cluj este una extrem de grea. "Cam greu cu prima clasată, dar mergem să jucăm, să ne arătăm valoarea. Toate meciurile sunt grele, nu contează cu cine joci, pentru că toate echipele când întâlnesc Universitatea se mobilizează. Jucăm cu liderul şi trebuie să ne mobilizăm noi mai bine. De această dată mă interesează să joc eu bine, nu cine joacă la ei. Vom face un rezultat foarte bun", a spus Stoica.

Partida CFR ClujUniversitatea Craiova, din etapa a XX-a a Ligii I, va avea loc sâmbătă, de la ora 20.45.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS