19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Prima femeie din România interzisă pe stadion consideră abuzivă decizia

Fotbal: Prima femeie din România interzisă pe stadion consideră abuzivă decizia

Prima femeie interzisă pe un stadion de fotbal, Andreea Sfetcu (18 ani) din Constanţa, a declarat miercuri că a ajuns pe lista Jandarmeriei printr-un abuz.
"Ultraşii nu sunt huligani. Sunt oameni normali, cu o viaţă decentă. Dacă merg la meciurile Farului, nu înseamnă că sunt huligan. Merg din pasiune, pentru că e echipa locală. Eu nu am făcut nimic rău pe stadion, nu înjur, nu arăt semne, pentru că nu îmi stă în caracter", a declarat Andreea Sfetcu, supranumită Mastema de ultraşii Farului.
Fata a povestit apoi cum a ajuns pe lista "interzişilor": "Cel care m-a legitimat m-a ţinut minte, pentru că avusesem un conflict anterior la Vama Veche, de la o cutie de cola din rucsacul meu. Apoi jandarmul m-a ţinut minte şi s-a răzbunat, trecându-mă pe listă sub pretextul că am adus ofense clubului. Consider că a fost un abuz şi o răzbunare".
Andreea Sfetcu, elevă în clasa a 12-a a unui liceu constănţean, este de un an şi jumătate o prezenţă constantă în galeria Farului. "Vin la meciuri pentru că iubesc atmosfera de pe stadion şi ţin cu Farul. Îl admir mult pe Gheorghe Hagi, care este din Constanţa şi este jucătorul meu preferat", spune liceana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU