28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBursa locurilor de muncă se poate extinde şi în Spania

Bursa locurilor de muncă se poate extinde şi în Spania

Ministerul român al Muncii va organiza sâmbătă la Roma o Bursă a locurilor de muncă unde vor fi oferite aproximativ 7.500 de locuri de muncă pentru românii care vor să revină în ţară. Premierul Tăriceanu a declarat în şedinţa de guvern de astăzi că în funcţie de rezultatele bursei de la Roma, acţiunea ar putea fi  extinsă şi în Spania.
"Bursa locurilor de muncă ce va fi organizată sâmbătă la Roma este o foarte bună ocazie pentru românii care vor să se întoarcă acasă să-şi găsească un loc de muncă. Este o acţiune care ar trebui extinsă şi în Spania, o altă ţară în care există o importantă comunitate de români", a arătat primul-ministru.
Şeful Executivului a cerut Ministerului Muncii să ia toate măsurile de susţinere a acestui demers. La acţiunea de sâmbătă vor participa, alături de conducerea Ministerului Muncii, reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii şi ai Ministerului pentru IMM-uri şi profesii liberale, care vor prezenta oportunităţile pe care le oferă accesarea fondurilor europene în cele două domenii, destinate deschiderii unor afaceri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS