18.9 C
Craiova
vineri, 14 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSuspectul crimei din cartierul Berceni s-a predat

Suspectul crimei din cartierul Berceni s-a predat

Cătălin Ciuparu, de 19 ani, din Bucureşti, principalul suspect în cazul crimei petrecute săptămâna trecută în cartierul Berceni, s-a predat aseară la poliţie. Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, spune că tânărul a venit la Poliţia Capitalei însoţit de avocat şi şi-a recunoscut fapta, susţinând însă că nu a avut intenţia de a comite o crimă.

Andrei Răzvan Tătar, de 19 ani, a fost înjunghiat în noaptea de 11 spre 12 februarie, într-o staţie de autobuz din cartierul Berceni, acesta decedând din cauza secţionării arterei femurale, care a provocat pierderea masivă de sânge. Un alt tânăr de 19 ani, victimă în acelaşi atac, a fost adus la spital cu o tăietură de zece centimetri în zona capului, el fiind spitalizat pentru câteva zile. În urma declaraţilor lui Ciuparu au fost identificaţi şi reţinuţi alţi trei participanţi la scandal. Cei patru tineri implicaţi în cazul crimei au fost reţinuţi, aseară, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Cătălin Ciuparu, absolvent a zece clase, va fi prezentat în această dimineaţă Tribunalului Bucureşti cu propuere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de omor calificat. Unul dintre complicii lui, pentru nedeclararea faptei şi favorizarea infractorului, iar ceilalţi doi pentru nedeclarare.
Cei patru au fost duşi, în noaptea de luni spre marţi, la locul faptei, unde au fost reconstituite împrejurările în care a izbucnit altercaţia, soldată cu moartea lui Andrei Răzvan Tătar. Zeci de curioşi şi prieteni ai tânărului Răzvan Tătar i-au huiduit pe infractori, forţele de ordine fiind dispuse în dispozitiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS