19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate"Audi A8" de 60.000 de euro, declarat furat în Germania, găsit de poliţiştii de frontieră gălăţeni

„Audi A8” de 60.000 de euro, declarat furat în Germania, găsit de poliţiştii de frontieră gălăţeni

Poliţiştii de frontieră galateni au întocmit ieri dosar penal  pe numele unui bărbat pentru complicitate la furt, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, deoarece se afla la volanul unui autoturism declarat furat în Germania.
Ieri, în jurul orei 19.30, la PTF Oancea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, o persoană cu dublă cetăţenie  – R. Moldova şi Bulgaria – Gavrilovich B., de 48 de ani, şofer al unui autoturism marca Audi A8, an de fabricaţie 2007.  
Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că seria de saşiu a autoturismului era aplicată prin lipire pe o tabliţă, peste seria originală.
Aprofundându-se verificările, inclusiv în baza de date Interpol (după seria originală), s-a stabilit că autoturismul figurează ca fiind declarat furat din Germania. De asemenea, ofiţerii din cadrul Biroului de Contact Oradea au comunicat că seria certificatului de înmatriculare, prezentat la control, figurează ca fiind furată în alb din Italia, iar numerele de înmatriculare sunt furate din aceeaşi ţară.
La cercetări, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetăţean italian, în municipiul Galaţi, şi nu avea cunoştinţă că acesta este furat.
Autoturismul, în valoare de 218.616 RON (60.000 EURO), a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F Galaţi pentru continuarea cercetărilor. Cazul este cercetat de către ofiţeri din cadrul  I.J.P.F. Galaţi, urmând ca dosarul cauzei să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Bujor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS