15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Bătaie dintre doi tineri aplanată de jandarmi

Mehedinţi: Bătaie dintre doi tineri aplanată de jandarmi

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, care asigura ordinea şi liniştea publică în zona liceului "Theodor Costescu",  din municipiul Drobeta Turnu-Severin, a observat ieri o altercaţie între doi tineri.
Jandarmii au văzut cum un tânăr aplica mai multe lovituri cu pumnii  altui tânăr, motiv pentru care au intervenit pentru aplanarea situaţiei conflictuale şi după imobilizarea agresorului au procedat la stabilirea identităţii celor două persoane.
În urma verificărilor efectuate, a rezultat că agresorul se numeşte: M.I., de 16 ani,  iar partea vătămată: O.G.,  de  19 ani, elev la Colegiul Naţional  ,,Theodor Costescu”,  din Drobeta Turnu-Severin, ambii domiciliaţi în Drobeta Turnu-Severin. Jandarmii au aflat că  motivul disputei dintre cei doi îl reprezintă o tânără, prietena lui M.I.,  elevă la Liceul ,,Theodor Costescu”, care era deseori agresată verbal de O. G.
Deoarece  partea vătămată  prezenta contuzii la nivelul feţei, aceasta  a fost transportată de către jandarmi la Spitalul Judeţean pentru acordare de îngrijiri medicale iar în funcţie de rezultatul investigaţiilor de specialitate efectuate, aceasta urmând să scoată certificat medico-legal.
Jandarmii au întocmit tânărului actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Severin, pentru continuarea cercetărilor.
Pentru sesizarea oricăror fapte antisociale, cetăţenii pot apela non-stop numărul de telefon 956 – al Jandarmeriei Române sau numărul unic de urgenţe: 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU