21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAVAS are undă verde de la Comisia Europeană pentru privatizarea Automobile Craiova

AVAS are undă verde de la Comisia Europeană pentru privatizarea Automobile Craiova

Preşedintele AVAS, Teodor Atanasiu, a declarat astăzi, la Cluj că a primit un răspuns verbal din partea Direcţiei Generale Competiţie a Comisiei Europene, care dă undă verde contractului de privatizare a SC Automobile Craiova.
„Din ceea ce am discutat cu cei de la DG Competition (n.red. – Direcţia Generală Competiţie, din cadrul Comisiei Europene) am înţeles că vor da verde avizării contractului de privatizare pentru societatea Automobile Craiova. Cu alte cuvinte va trebui să trecem şi legea de privatizare prin Parlament şi în acelaşi timp să ne apucăm să îndeplinim şi celelalte condiţii care trebuie îndeplinite până la intrarea în vigoare a contractului”, a declarat Atanasiu, în cadrul unei conferinţe de presă.
Acesta a mai spus că raportul scris al direcţiei va fi finalizat în data de 20 februarie, când va fi trimis comisarilor europeni, care vor lua o decizie şi o vor comunica AVAS până în 27 februarie. „Aşteptăm să vedem, că nu s-au pronunţat comisarii ci doar Direcţia Competiţie, cea care a făcut raportul. Am înţeles că, dacă vor exista intervenţii, nu vor fi de natură să oprească contractul”,  a mai spus preşedintele AVAS, citat de NewsIn.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII