21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: A luat o armă pe o capră şi a primit în dar un dosar penal

Dolj: A luat o armă pe o capră şi a primit în dar un dosar penal

Echipajul mobil din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova a fost sesizat ieri, ora 17.30, despre faptul că pe calea de comunicaţie principală din localitatea Covei, judeţul Dolj, se află o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 25 de ani, care poarta asupra sa o armă tip puşcă de vânătoare. Echipajul mobil  s-a deplasat în localitatea respectiva şi a procedat la identificarea persoanei în cauză constatând că se numeşte N. Claudiu, de 27 de ani, domiciliat în localitatea Covei.
Asupra acestuia s-au găsit o armă cu aer comprimat pentru care nu deţinea acte de provenienţă sau permis de port armă şi cantitatea de 9 bucăţi alice calibru 5,5 mm. Din declaraţiile martorilor a reieşit faptul că acesta a tras cu arma respectivă înainte de sosirea jandarmilor. N. Claudiu a declarat că a luat arma de la un un bărbat, din târg de la Poiana Mare dând în schimbul ei o capră.
Deoarece bărbatul nu deţinea permis de port armă, s-a luat legătura cu specialisti din cadrul B.A.E.S.T-I.P.J. Dolj, care s-au deplasat la faţa locului şi au confirmat faptul că susnumitul nu posedă permis de port armă pentru această puşcă. Cel în cauză se face vinovat de comiterea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor. Cercetările continuă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS