17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGeorgeta Elisabeta Ionescu, secretar de stat la Ministerul Apărării

Georgeta Elisabeta Ionescu, secretar de stat la Ministerul Apărării

Ministrul Apărării, Teodor Meleşcanu, a prezentat-o pe Georgeta Elisabeta Ionescu, în cadrul unei festivităţi desfăşurate miercuri, 13 februarie 2008, la sediul Ministerului Apărării.
Georgeta Elisabeta Ionescu a fost numită în funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru Relaţia cu Parlamentul şi Informare Publică din Ministerul Apărării prin decizie a primului ministru în data de 11 februarie 2008.
La activitate au participat şeful Statului Major General, amiral dr. Gheorghe Marin, şefii categoriilor de forţe armate, generali şi factori de conducere din structurile centrale.
Cu această ocazie, ministrul Apărării Teodor Meleşcanu i-a urat bun venit noului secretar de stat şi a precizat faptul că această numire este un câştig pentru întreaga instituţie în special în ceea ce priveşte relaţia dintre minister şi Parlament.
Georgeta Elisabeta Ionescu a îndeplinit funcţia de secretar general al Camerei Deputaţilor din anul 2006 şi a absolvit în acelaşi an cursul „Securitate şi bună guvernare” din cadrul Colegiului Naţional de Apărare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS