10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUNIVERSITATEA CRAIOVA VA DISPUTA PE STADIONUL EXTENSIV MECIURILE PE TEREN PROPRIU

UNIVERSITATEA CRAIOVA VA DISPUTA PE STADIONUL EXTENSIV MECIURILE PE TEREN PROPRIU

Conducerea clubului Universitatea Craiova a decis în această seară să dispute meciurile de pe teren propriu pe stadionul craiovean Extensiv din Parcul Romanescu, şi nu pe cel din Caracal, aşa cum era stabilit iniţial, informează Mediafax.

Universitatea Craiova urma să evolueze în meciurile considerate pe teren propriu pe stadionul din Caracal, deoarece arena proprie, Ion Oblemenco, se află în curs de modernizare, gazonul fiind schimbat în totalitate.

Preşedintele consiliului director al Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, şi fostul antrenor, Ovidiu Stângă, au vizitat stadionul din Caracal, fiind nemulţumiţi de suprafaţa de joc, care se prezintă într-o stare foarte proastă.

Potrivit Mediafax, Adrian Mititelu a declarat că va investi 70-80.000 de euro pentru ca stadionul Extensiv să fie omologat.

Stadionul Extensiv se află în paragină, după ce pe această arenă nu s-a mai disputat niciun meci, din 2005, când echipa a retrogradat, aceasta devenind, ulterior FC Caracal.

Universitatea va disputa primul amical pe stadionul Extensiv, sâmbătă, când va întâlni pe teren propriu, cu începere de la ora 13.30, gruparea FC Drobeta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII