29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrafic restricţionat în Caraş-Severin

Trafic restricţionat în Caraş-Severin

Alunecările de teren apărute pe fondul dezgheţului restricţionează circulaţia între localităţile Armeniş şi Teregova din judeţul Caraş-Severin. Circulaţia pe DN 6, între km 424+200 şi km 424+240, pe partea stângă este restricţionată şi semaforizată din cauza alunecărilor de teren, cu dislocare de pământ, piatră şi copaci.
“Se circulă pe o singură bandă, pe firul drept, pe firul stâng circulaţia e restricţionată cu semafor montat la fiecare capăt. Carosabilul e îngustat din cauza alunecărilor de teren cu pământ, piatră şi pomi. Alunecările au apărut pe fondul îngheţului şi dezgheţului, roca dezagregată prăvălindu-se pe carosabil. Deocamdată se va circula restricţionat până la stabilirea soluţiei de către proiectant. Nu a fost nicio nenorocire”, a declarat astăzi, pentru NewsIn, şeful secţiei de Drumuri Naţionale Caransebeş, Doru Băilescu.
Şoferii sunt sfătuiţi să folosească rutele ocolitoare: Iablaniţa – Bozovici – Anina – Reşiţa – Caransebeş sau Lugoj – Fârliug – Soceni – Reşiţa – Anina – Bozovici – Iablaniţa – Herculane

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS