8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTenis - Cupa Davis: Tecău crede că am pierdut în faţa Franţei din cauza lipsei meciurilor oficiale

Tenis – Cupa Davis: Tecău crede că am pierdut în faţa Franţei din cauza lipsei meciurilor oficiale

Horia Tecău a declarat, sâmbătă, la finalul partidei de dublu pe care a disputat-o împreună cu Florin Mergea împotriva perechii franceze Clement/Llodra, că România a pierdut toate meciurile din cauza lipsei de jocuri a românilor în partidele oficiale.
"Am făcut un meci bun. Am început să jucăm bine din setul trei, dar s-a văzut lipsa meciurilor oficiale. Noi am jucat mai puţin ca ei în ultima vreme şi asta s-a văzut în acest meci. Ei au fost şi la Australian Open. Acest lucru ne-a lipsit nouă pentru a câştiga", a spus Horia Tecău la TVR 1.
Perechea Florin Mergea/Horia Tecău a fost învinsă, sâmbătă, de cuplul francez Michael Llodra/Arnaud Clement, şi echipa Franţei conduce cu scorul general de 3-0, având deja asigurată prezenţa în sferturile de finală ale competiţiei. Cei doi români au fost învinşi în cinci seturi, scor 3-6, 4-6, 7-6, 6-3, 2-6, la capătul a patru ore şi opt minute de joc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS