22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSponsorizare pentru „soţia“ lui Emil Constantinescu

Sponsorizare pentru „soţia“ lui Emil Constantinescu

Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut ieri după-amiază de poliţiştii bucureşteni, după ce a obţinut o sponsorizare de 6.000 de euro de la un oficial al companiei LukOil, dându-se drept soţia fostului preşedinte Emil Constantinescu.

În urmă cu aproximativ zece zile, Romi Varga, de 25 de ani, din localitatea Oţelul Roşu, judeţul Caraş-Severin, a telefonat la sediul LukOil din Moscova şi l-a cerut pe vicepreşedintele companiei, al cărui nume îl ştia din ziare, pentru că acesta vizitase România. Dându-se drept Nadia Constantinescu, soţia fostului preşedinte al României, Emil Constantinescu, tânărul a cerut o sumă de bani pentru a ajuta o persoană aflată în imposibilitate financiară şi care ar trebui să urmeze un tratament scump. Oficialul de la LukOil a răspuns pozitiv, astfel că Romi Varga a fost îndrumat către sediul companiei din Bucureşti, de unde a ridicat 1.000 de euro. Reprezentanţii LukOil din România au făcut unele verificări, astfel că zilele trecute au formulat o plângere, iar ieri Romi Varga a fost reţinut, în momentul în care voia să ridice şi restul sumei de 5.000 de euro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, Varga nu este la prima faptă de acest gen. A mai fost reţinut de două ori, pentru înşelăciuni, însă instanţele de judecată l-au lăsat în libertate. Din 2003 figurează în evidenţe, cu interdicţie de a intra în Capitală timp de zece ani. El a mai încercat să-i „tapeze“ de bani pe Dan Matei Agaton, Hildegard Puwak, Daniela Bartoş, Valer Dorneanu, Marian Sârbu, Ion Ţiriac, Ion Iliescu, Ioan Talpeş, Theodor Stolojan, Nicolae Văcăroiu, George Copos, Mugur Isărescu, Viorel Cataramă, Teodor Meleşcanu, Monica Tatoiu şi Dinu Patriciu, dându-se drept Nadia Constantinescu, Irina Loghin sau Andreea Esca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS