17.6 C
Craiova
vineri, 14 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVodafone reduce tarifele de roaming

Vodafone reduce tarifele de roaming

Grupul britanic de telecomunicaţii Vodafone va reduce cu până la 45%, începând cu luna iunie, tarifele pentru serviciile de transfer de date în roaming în statele europene, a anunţat astăzi operatorul de telefonie mobilă. "Din luna iunie, nivelul maxim al tarifelor pentru aceste servicii va fi micşorat la 60 euro/lună, ceea ce reprezintă o reducere de 15 euro (…). În acelaşi timp, grupul va majora cantitatea de date în regim roaming în majoritatea pieţelor europene la cel puţin 150 MB lunar, faţă de 100 MB, ceea ce înseamnă că preţul per MB va fi redus cu aproximativ 45%", se arată într-un comunicat al grupului Vodafone.
Potrivit datelor operatorului, serviciile de roaming sunt utilizate de peste 16 milioane de clienţi ai grupului Vodafone. Pe lângă reducerea tarifelor lunare, Vodafone va introduce, pentru destinaţiile importante din afara spaţiului UE, un tarif special în cuantum de 30 euro/zi pentru un trafic de 50 MB.
"Aceste schimbări vor fi introduse de subsidiarele Vodafone de la sfârşitul lunii iunie", se arată în comunicat.
Vodafone este unul dintre cele mai importante grupuri internaţionale de comunicaţii mobile, cu subsidiare în 25 de ţări şi 252,3 de milioane de clienţi, la care se adaugă 39 de reţele partenere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS