14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - amical: FC Braşov a învins pe Inter Milano cu 2-0

Fotbal – amical: FC Braşov a învins pe Inter Milano cu 2-0

Formaţia din Liga a II-a, FC Braşov, antrenată de Răzvan Lucescu a reuşit să învingă joi campioana Italiei, Internazionale Milano, scor 2-0, într-un meci amical, golurile fiind marcate de Abrudan şi Cristescu.
Tehnicianul echipei ardelene a început partida, care a avut trei reprize de câte 30 de minute, în următoarea formulă: Nae – Constantinescu, B. Nicolae, Oro, Cr. Ionescu – Roman, Măldărăşanu, P. Adriano, Senin – Ilyeş, Hadnagy. Au mai jucat: Voicu, Kajcsa, N. Constantin, Abrudan, Dedu, Cristescu, Fabinho, Sburlea, Chirciu, Mateiu.
De cealaltă parte, Roberto Mancini a trimis în teren următorul 11: Toldo – Burdisso, Cordoba, Rivas, Maxwell – Zanetti, Cambiaso, Solari – Figo – Crespo, Suazo. La milanezi a mai evoluat Jimenez, iar din repriza a treia Mancini a schimbat toată echipa şi a introdus jucători de la echipa de tineret.
La gazde a revenit Luis Figo după o accidentare, în timp ce românul Cristi Chivu nu a evoluat pentru că a fost convocat la meciul naţionalei României cu Israelul, scor 0-1.
Partida a avut loc la baza de pregătire a lui Inter de la Apiano Gentile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS