14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFostul impresar, Sică Puşcoci, a fost audiat din nou în dosarul transferurilor

Fostul impresar, Sică Puşcoci, a fost audiat din nou în dosarul transferurilor

Fostul impresar, Sică Puşcoci, s-a prezentat vineri la DNA unde a fost audiat, timp de aproximativ o oră, în legătură cu transferul fotbalistului Iulian Arhire de la Oţelul Galaţi la o echipă coreeană.
La ieşirea de la audieri, Puşcoci a precizat că a dat declaraţii în faţa procororilor însă nu a dorit să ofere şi alte amănunte. Puşcoci s-a mai prezentat la DNA, în acelaşi dosar, pe data de 30 ianuarie. Avocatul său, Mihail Cămărescu, a afirmat atunci că a făcut o cerere prin care a solicitat să i se comunice în concret faptele de care este acuzat clientul său.
Cei vizaţi de ancheta DNA în dosarul transferurilor internaţionale din fotbal sunt impresarii Ioan Becali, Victor Becali şi Gheorghe Popescu, patronul clubului de fotbal Rapid Bucureşti – Gheorghe Copos, avocatul Sică Puşcoci, fostul director al clubului de fotbal Oţelul Galaţi – Mihai Stoica, preşedintele executiv al clubului de fotbal Dinamo – Cristian Borcea, fostul preşedinte al clubului de fotbal Dinamo – Mircea Stoenescu, preşedintele clubului de fotbal Gloria Bistriţa – Jean Pădureanu şi acţionarul la clubul de fotbal Dinamo – Gheorghe Neţoiu.
Procurorii au început urmărirea penală împotriva celor zece, în data de 10 ianuarie, în baza răspunsurilor primite în cadrul a 17 comisii rogatorii efectuate în mai multe state din Europa şi Asia (între care China, Coreea de Sud, Olanda, Spania, Italia) precum şi analizele efectuate de Oficiului Naţional pentru Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor (ONPCSB) şi Garda Financiară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS