18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateElev înjunghiat de un coleg în curtea şcolii în timp ce jucau fotbal

Elev înjunghiat de un coleg în curtea şcolii în timp ce jucau fotbal

Un elev de 17 ani a fost înjunghiat în spate cu un briceag de un coleg în vârstă de 16 ani, în timpul unui meci de fotbal disputat în curtea unei şcoli generale din municipiul Galaţi, a anunţat astăzi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, subcomisarul Ştefan Gohoreanu.
Incidentul s-a petrecut joi după-amiază, în jurul orei 17:00, în curtea Şcolii Generale nr. 28 din Galaţi, unde mai mulţi adolescenţi provenind de la diferite şcoli jucau un meci de fotbal, în afara orelor de curs, informează NewsIn.
La un moment dat, doi dintre ei, Adrian T. de 17 ani şi Marius Iulian A. de 16 ani, s-au luat la ceartă din cauza unei faze disputate. Elevul de 16 ani a scos un briceag şi l-a înjunghiat în spate pe colegul său de 17 ani. Victima a fost transportată la Spitalul Cinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" din Galaţi, unde a primit îngrijiri medicale. Băiatul nu a necesitat, însă, internare deoarece rana nu era una profundă.
Elevul de 16 ani este cercetat acum de poliţişti pentru port ilegal de armă albă. "Faţă de autor, lucrătorii Secţiei 1 Poliţie au întocmit dosar penal conform Legii nr.61/1991, pentru port ilegal de cuţit în locurile publice, iar dacă victima se va hotărî să depună reclamaţie, în funcţie de certificatul medico-legal, se vor lua măsurile corespunzătoare", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, subcomisarul Ştefan Gohoreanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII