21.7 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVâlcea: Trei minori, dispăruţi, dacă îi vedeţi apelaţi 112!

Vâlcea: Trei minori, dispăruţi, dacă îi vedeţi apelaţi 112!


Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vâlcea a fost sesizat ieri, orele 10.00, de Postul de Poliţie Budeşti cu privire la faptul că S. Vasile din aceeaşi localitate a anunţat dispariţia de la domiciliu a fiicelor sale – Stoica Cristina, de 16 ani, Grancea Ionela, de 14 ani, precum şi a nepotului Grancea Marian Laurenţiu, în vârstă de 4 luni.
O echipă formată din poliţişti ai Compartimentului Urmăriri şi Serviciului Criminalistic s-au deplasat la faţa locului, stabilind faptul că în ziua de 4 februarie, orele 13.00, Stoica Cristina şi Grancea Ionela au plecat de la domiciliu împreună cu Grancea Marian-Laurenţiu, fiul Ionelei Grancea.
Semnalmente Stoica Cristina: înălţime 1,30-1,39 m, greutate 40-49 kg, faţa ovală, păr negru lung până la nivelul umerilor, ochi negri, frunte lată.
Semnalmente Grancea Ionela: înălţime 1,30-1,39 m, greutate 50-59 kg, faţa ovală, păr negru, ochi căprui.
La data dispariţiei, tânăra purta o geacă de fâş de culoare verde, pantaloni de blugi culoare albastră, cizme din piele culoare neagră.
Au fost efectuate verificări şi investigaţii, ocazie cu care s-a stabilit că dispărutele au mai fost plecate de la domiciliu de 3-4 ori, fiind găsite pe raza municipiului Rm. Vâlcea în anturajul persoanelor fără adăpost. În vederea identificării celor în cauză s-a luat măsura punerii în urmărire generală. În continuare se desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării şi clarificării situaţiei acestora .
Persoanele care deţin orice informaţie ce ar putea fi utilă pentru găsirea celor dispăruţi, sunt rugate să apeleze gratuit 112- Apelul Unic de Urgenţă, pentru a anunţa Poliţia, sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU